Datum: 27 november 2019
Locatie: Congrescentrum 1931 I 's-Hertogenbosch


Hét Business Intelligence congres.

Het Business Intelligence vakgebied bevindt zich op vele vlakken in een transformatie. De technische mogelijkheden nemen toe met Big Data en Analytics maar ook de vaardigheden die mensen nodig hebben om van informatie consument te veranderen in een informatie producent. De vraag naar self-service opties binnen het bedrijf is zo goed als standaard geworden in een situatie waarbij het aantal informatie bronnen alleen maar toeneemt. De klassieke BI omgeving dient zich hier op aan te passen. Daarnaast spelen onderwerpen als digital transformation, machine learning en data science hierbij een steeds grotere rol. Uitdagingen genoeg!

Hoog tijd om opnieuw te kijken waar Business Intelligence zich in uw organisatie bevindt. Past de huidige inrichting nog bij de ambities? Welke stappen moeten ondernomen worden om beter in staat te zijn voordelen met data te behalen. Hoe hou je het product van business intelligence betrouwbaar

Op dit congres staat Business Intelligence Maturity centraal. Diverse business intelligence onderwerpen op het gebied van mens, organisatie en techniek worden besproken en praktijkcases laten zien hoe succes bereikt kan worden.